Polskie forum o animacji "Jak wytresować smoka"

Nowinki, rozmowy o postaciach, fan art, opowiadania i wiele innych.

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

Ogłoszenie

Na naszym forum pojawiła się nowa kategoria w Luźnym dziale :) Od dzisiaj możecie też dodawać swoje zdjęcia / rysunki do galerii, która znajduje się w panelu u góry. :)

#1 2014-08-29 22:33:54

Chinatsa

ADMIN

Video Fan - tworzone przez nas.

Tak, ja też bawię się od czasu do czasu w tworzenie filmików. Mam nadzieję kiedyś popracować z dobrymi programami a na razie podsyłam jeden ze swoich "tworów":

- - - - - -
"Szef ochrania to, co jest jego."

#2 2014-08-29 22:44:28

Osaka2407

ZASTĘPCA ADMINA.

Re: Video Fan - tworzone przez nas.

Powiem Ci, że jestem pod wrażeniem Ale powiem też, że czegoś zabrakło mi między 10 a 19 sekundą. Słychać tam metaliczny dźwięk podobny do klaskania. Jest on rytmiczny, a w jego rytm mogłyby zmieniać się sceny z filmu. Nie wiem do końca jak to by wyglądało, ale warto by spróbować Taki pomysł z mojej strony.

[...] your father... He never doubted. He always said you'd become the strongest of them all. And he was right. You have the heart of a chief, and the soul of a dragon. Only you can bring our worlds together. That... is who you are, son.

Admin Moderator Użytkownik

Stopka forum

RSS