Nowinki, rozmowy o postaciach, fan art, opowiadania i wiele innych.
Nowy użytkownik
Nie, nie dałam tytułu FanArty, bo rysuję głównie swoje postacie. Są jednak Nocnymi Furiami, więc chyba mogę je tu pokazać?
http://goldennove.deviantart.com (może ktoś zechciałby zaadoptować nr. 1?)
Tak bardzo 14 letni gimbus rysujący smoki.
ADMIN
Oczywiście że możesz, nawiązują do HTTYD.
Cudowne! Osobiście ubolewam że nie mam żadnego programu graficznego. Jakim programem się podpierasz przy tworzeniu swoich postaci? Pierwszy najbardziej mi się spodobał. Wiesz, czasami człowiek wybredny patrzy na rysunki i tak sobie myśli, że nie ma co fajnego dać jako avatar i potem właśnie napotyka taką pracę jak ta i sobie myśli, że nadaje się idealnie. Ja jestem taka wybredna i osobiście gdybym szukała, to tą grafikę brałabym pod uwagę.
Jak na 14-letniego "gimbusa" rysujesz genialnie i fajnie, że można zobaczyć twoje prace na Deviancie, chętnie zajrzę. I jak dla mnie jedyny "gimbus", to autobus zawożący uczniów do szkoły.
ZASTĘPCA ADMINA.
Cóż, chciałbym zadać to samo pytanie - jakiego programu używasz? GIMPa? Bardzo fajne rysunki w każdym razie. Mi obok pierwszego nabardziej się podobają oba smoki z gatunku Bewilderbeast. Ja osobiście ostatnio zainteresowałem się rysunkiem kredkami. Widziałem jakie fajne efekty powstają Jak się nauczę za jakiś czas, to również się podzielę moimi pracami.
IMHO bardzo fajne te Twoje prace Gratuluję i życzę powodzenia w dalszych pracach.
Nowy użytkownik
Wybaczcie za małą aktywność, już odpowiadam na pytanie. Używam Photoshopa CS5.1, całkiem przyjemny program jak na mój gust. I dziękuję za odpowiedź. c:
Nowe prace, trochę się nazbierało.