Polskie forum o animacji "Jak wytresować smoka"

Nowinki, rozmowy o postaciach, fan art, opowiadania i wiele innych.

Ogłoszenie

Na naszym forum pojawiła się nowa kategoria w Luźnym dziale :) Od dzisiaj możecie też dodawać swoje zdjęcia / rysunki do galerii, która znajduje się w panelu u góry. :)

#16 2014-11-02 00:00:26

Momomai8

Moderator

Re: Dawn of the Dragon Racers

W końcu znalazłam chwilkę wolnego czasu i obejrzałam film. Muszę przyznać, że naprawdę mi się podobało. Chociaż całość jest mocno serialowa, to trzyma się kupy i opowiada ciekawą historię. Przy kilku scenach wybuchnęłam śmiechem, chyba nie bezpodstawnie . Cieszyłam się na tą krótkometrażówkę prawie jak małe dziecko- na szczęście nie zawiodłam się. Achhh, teraz trzeba wytrwać do kolejnej, lub oczekiwać pierwszych odcinków serialu... I dlaczego właśnie w tym momencie czas będzie mi się dłużył?

,,Normalni ludzie danwno by się stąd wynieśli, ale nie my! Jesteśmy wikingami!"

#17 2014-11-16 09:43:02

GoldenNove

Nowy użytkownik

Re: Dawn of the Dragon Racers

Spodziewałam się, że Dawn of the Dragon Racers oprawą graficzną dorówna lub nawet przewyższy Gift of the Night Fury, aczkolwiek nie zawiodłam się na tym. Chociaż oglądałam na razie tylko w oryginale (bez napisów) i paru rzeczy mogłam do końca nie zrozumieć, to sama fabuła bardzo mi się spodobała. Do animacji wracając, widać, że jest trochę lepsza niż serialowa, jednak to wciąż nie to, czego oczekiwałam. Mimo to, krótkometrażówkę oceniam na plus, chętnie obejrzę jeszcze raz. Wie ktoś, czy jest dostępna wersja z napisami? Jeśli tak, to poprosiłabym o linka. c:

Admin Moderator Użytkownik

Stopka forum

RSS