Polskie forum o animacji "Jak wytresować smoka"

Nowinki, rozmowy o postaciach, fan art, opowiadania i wiele innych.

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Moda

Ogłoszenie

Na naszym forum pojawiła się nowa kategoria w Luźnym dziale :) Od dzisiaj możecie też dodawać swoje zdjęcia / rysunki do galerii, która znajduje się w panelu u góry. :)

• Index
  •  » Serial
  •  » 52 odcinki Smoków już wkrótce!

#1 2014-08-30 08:48:51

Osaka2407

ZASTĘPCA ADMINA.

52 odcinki Smoków już wkrótce!

A przynajmniej w wersji angielskiej Zobaczymy kiedy pojawią się one w Polsce, ja obstawiam końcówkę 2015 albo początek 2016. Dwa sezony po 26 odcinków w wer. angielskiej mają mieć premierę na Netflix.com już wiosną przyszłego roku. Może dowiemy się czegoś więcej na temat tego, jak Stoick przygotowywał Czkawkę do zostania wodzem Wiecie, jako retrospekcje jakieś, albo coś A kto wie, może pojawi się scena, o której Hiccup mówił w filmie? KLIK!

Wiadomość pochodzi z http://www.berksgrapevine.com/2014/08/5 … ected.html

Ostatnio edytowany przez Osaka2407 (2014-08-30 08:49:17)

[...] your father... He never doubted. He always said you'd become the strongest of them all. And he was right. You have the heart of a chief, and the soul of a dragon. Only you can bring our worlds together. That... is who you are, son.

#2 2014-08-30 12:51:46

Chinatsa

ADMIN

Re: 52 odcinki Smoków już wkrótce!

Obawiam się że na dostępność odcinków w Polsce poczekamy tak jak to miało miejsce z pierwszą częścią.
Już nie mogę się doczekać serialu, z całą pewnością możemy oczekiwać jednego: Akcji

- - - - - -
"Szef ochrania to, co jest jego."

#3 2015-09-17 13:49:25

Astrid

Nowy użytkownik

Mam do Was pytanie. Ostatnio jak patrzyłam w ogóle nie leciały smoki w telewizji. Czy oni na obecną chwilę nie puszczają odcinków?

#4 2015-09-17 14:24:38

WielkiMou

Smoczy Jeździec

Z tego co mi wiadomo, nowe odcinki są z Netflixu, a tego nie ma w Polsce. Także nie wiem co z dubbingiem. Pewnie można je gdzieś znaleźć po angielsku, ale ten serial jakoś mnie tak bardzo nie interesuje.

"Bear Island knows no king but the King in the North, whose name is Stark."
-Lyanna of House Mormont

• Index
  •  » Serial
  •  » 52 odcinki Smoków już wkrótce!
Admin Moderator Użytkownik

Stopka forum

RSS