Nowinki, rozmowy o postaciach, fan art, opowiadania i wiele innych.
Moderator
Chinatsa napisał:
Pheronike napisał:
Chinatsa napisał:
Kto i do kogo?
"Dagur chce ukatrupić wam smoka i podpisać rozejm jego krwią"Czkawka do bliźniaków w pierwszym sezonie.
Błąd, to nie Czkawka a Sączysmark.
Odpowiedź: Pyskacz
Na jaki kolor zaświecił się Szczerbatek podczas pojedynku z alfą?
Chinatsa, to nie quiz, chyba się zagalopowałaś z pytaniem...
ZASTĘPCA ADMINA.
Momomai8 napisał:
Chinatsa napisał:
Pheronike napisał:
Czkawka do bliźniaków w pierwszym sezonie.
Błąd, to nie Czkawka a Sączysmark.
Odpowiedź: Pyskacz
Na jaki kolor zaświecił się Szczerbatek podczas pojedynku z alfą?Chinatsa, to nie quiz, chyba się zagalopowałaś z pytaniem...
Wiesz, formalnie zostało napisane w pierwszym poście, że mogą być odniesienia do wyglądu Tak więc łapie się w ramy zabawy to pytanie
Odpowiedź: na niebiesko (nie sprecyzuję, wybaczcie jestem facetem, rozróżniam od 3 do 50 paru kolorów w zależności od teorii
)
Ale dobra Ja mam krótką zagadkę - smok, o którym dowiadujemy się w krótkometrażówce "Book of Dragons", jednak nigdzie indziej nie jest nam dane go zobaczyć (w pierwszej części go na 100% nie było, w drugiej go też jakoś nie widziałem, a w kinie byłem dwa razy
). Mam nadzieję, że wystarczy
Ostatnio edytowany przez Osaka2407 (2014-09-07 17:26:51)
ADMIN
Jeżeli dobrze myślę, to odpowiedź brzmi: Sidlarz. Smok o 4 głowach, wabiący ofiary słodką wonią czekolady. Kochają deszcz i zabawy w błocie, jako że podobne są trochę do kwiatów.
Pytanie:
Kto i do kogo:
- To ma być dziecko? Bardziej wygląda jak kości zapakowane w bekon!
- Nie komentuj, nie twoje!
Chodzi mi o tą pogrubioną kwestię. Może być ciężko, ale dla mnie to jedna z perełek jeżeli chodzi o teksty.